Palmblad.nl

exotische dieren en planten

Kantoorplanten zijn hip en trendy

Posted by admin on mei 13, 2020 under Decoratie

In elk kantoor zijn kantoorplanten in meer of mindere mate aanwezig. Kantoorplanten hebben vaak een stoffige uitstraling en dat is niet alleen figuurlijk, maar ook vaak letterlijk het geval. Hoe vaak kom je wel niet tegen dat kantoorplanten verwaarloosd en vol stof in een hoek van een kantoorruimte staan. Dit terwijl kantoorplanten bijzondere voordelen bieden voor de werknemers welke in eenzelfde ruimte met deze planten werken. Kantoorplanten hebben onder andere namelijk een bewezen positieve invloed op de productiviteit. Zonde dus om deze kantoorplanten te laten verstoffen in een hoek. Kantoorplanten kunnen ook hip en trendy worden ingezet.

Vaak zijn het de plantenbakken waarin kantoorplanten staan gepositioneerd welke echte kunstwerken vertolken. Deze bakken zijn vaak van velerlei materialen gemaakt en in diverse modellen gegoten. Door de diversiteit aan vormen, kleuren en materiaalgebruik kun je in elk kantoor een specifieke stijl creëren  Bovendien kun je met gebruik van grote en hoge vormen natuurlijke scheidslijnen in kantoren creëren  waardoor je afdelingen op een stijlvolle wijze van elkaar onderscheid.

Daarnaast kun je ook enkel met planten een zeer stijlvol en trendy interieur van een kantoor bewerkstelligen. Zo kun je zogeheten groene wanden creëren  Deze groene wanden bestaan uit, zoals het als zegt, enkel planten. Dit geeft een kantoorruimte een bijzonder groene uitstraling, dit in tegenstelling tot het vaak gebruikte beton en/of glas. Bovendien kan zo’n groene wand, bij de juiste plantkeuze, een echt luchtzuiverend effect creëren  Zowel de werknemers als opdrachtgevers kunnen zo in een comfortabele ruimte de werkzaamheden uitvoeren.

Met behulp van bovenstaande voorbeelden is eens te meer duidelijk geworden dat het stoffige imago van kantoorplanten verleden tijd kan zijn. Juist met een trendy en stijlvolle invulling kun je veel bereiken met de inzet van kantoorplanten.

Comments are closed.